Årsstämman 2004

Lördagen den 27 mars, 2004, genomfördes Bråvalla Flygvapenförbunds 8:e årsstämma för verksamhetsåret 2003., denna gång på Park Inn Hotell i Nyköping. Närmare ett 60-tal anmälningar hade inkommit från medlemmar som ville vara med.
Dagen började tidigt med att vår buss startade i Linköping och samlade upp deltagare på vägen till Nyköping. Stockholmsområdets medlemmar kom med egen transport, likaså Gotlandsdeltagare. När så alla var samlade var det lunchdags och efter denna så var det studiebesök ute på Skavsta flygplats. Besöksobjekten var F 11 Museum, Kustbevakningen och Saab Nyge.
Eftermiddagen går fort med så många intressanta objekt, dags att återsamlas på Park Inn för nästa programpunkt som är Försvarsupplysning. Den hölls va Stf C F7, Överste Ingemar Paulsson. Lite paus före den traditionella årsstämman. Att leda stämman valdes S-O Carlsson, Bertil Klerestig utsågs till sekreterare då ordinarie sekreterare ej var närvarande. Inga större förändringar förelåg, årsavgiften för 2005 föreslogs oförändrad d v s 100:-kr pr år.
I medlemsregistret är numera inlagt en spärr på de som inte betalat innevarande års avgift, ej får några inbjudningar. Ingen eftersläpning numera. Innan årsstämman avslutades delades det ut medaljer och förtjänsttecken samt uppmuntringspris till de som bidragit med artikel eller annat i Bråvalla Nytt.

Dagen avslutades med gemensam middag i hotellets restaurang. I trivsam samvaro med god mat och många fina tal och stämningen på högtryck, så gick dessa två timmar fort som middagen var planerad till.
Bussen framkörd för att se till att Norrköping- och Linköpingsbor kom hem ordentligt.
Nästa år 2005, stämma blir den 19 mars, men plats är ännu inte bestämd.

Foto: Rune Pegler och S-O Carlsson
Text: S-O Carlsson

Klicka på någon bild så öppnas bilden i större storlek med en navigeringssida för bilderna.

Om någon förekommer på bild eller i text, men har avvikande åsikter om publiceringen, borttages namn/bilder direkt när Du kontaktar webmaster på mail.
© Samtliga bilder tillhör respektive fotograf enligt lagen om upphovsrätt och får icke kopieras utan tillstånd ©