Estlandsresan 2004

Bråvalla resa i österled, genomfördes under pingsthelgen, 2004, med avresa från Malmen den 27 maj och återkomst den 31 maj. Fullsattbuss med 47 deltagare.
Förplanering har skett i samverkan med FVRF och det Estnitska försvaret. Dramatik före avresan, strejkvarsel på Gotlandsbolagets färjor, vi har medlemmar från Gotland som ska ansluta i Stockholm.
Ytterligare dramatik, ny turlista för Tallinkfärjor gällde från den 1 maj, inget meddelande tilloss on detta, några dagar före fick vi veta detta. Men även det problemet löste sig och strejkvarslet drogs tllbaka.
Det var bara att se fram mot äventyret. När alla var så var samlade i Stockholm återstod incheckning på Tallinkfärjan. I Estland ställdes sedan färden mot Naravaområdet, nu hade vi även representanter från Estland med, besök på olika slagfält, minnesmonument m m.
Övernattning strax utanför Narva. Fortsatt resa mot Tartu och dess sevärdheter.
Före hemresan fick vi även tillfälle att se vad som fanns i Tallin samt shopping innan det var dags att gå ombord för resa mot Stockholm.

Text och foto: S-O Carlsson

Klicka på någon bild så öppnas bilden i större storlek med en navigeringssida för bilderna.

Om någon förekommer på bild eller i text, men har avvikande åsikter om publiceringen, borttages namn/bilder direkt när Du kontaktar webmaster på mail.
© Samtliga bilder tillhör respektive fotograf enligt lagen om upphovsrätt och får icke kopieras utan tillstånd ©