Julfest 2005

Ännu ett år till ända, ett år fyllt av ovisshet och neddragningar. Närvaron av besked och riktlinjer lyser med sin frånvaro. Då är det skönt att tillhöra Bråvalla flygvapenförbund där prioriteten alltid varit hög när det gäller att ta tillvara medlemmars intressen och gemenskap.
Bråvalla Fvfb firar sitt 10-års jubileum under 2006, Bråvalla Fvfb som en gång skapades ur Malmen/Tjust, Norrköping, Gripsholm samt Gotlands Flygvapenföreningar.
Många medlemmar har jobbat hårt både åren före sammanslagningen samt under åren med Bråvalla Fvfb. Men en person har alltid lagt lite extra energi, det är vår ordförande och kanslist S-O Carlsson en eldsjäl som drivit på och som tillsammans med likasinnade eldsjälar hållit verksamheten igång.

Avslutningen på 2005 blev det traditionella julbordet i Linköping, förutom försvarsinformation, mat och sedvanligt umgänge så blev det överraskningar i den årligt återkommande julklapps- utdelningen. Plötsligt och utan förvarning dök i stället för tomten upp två figurer (Lotta och Albin) observatörer från FriVilligaFriskt:s förbund. De hade naturligtvis hört om gemenskapen i Bråvalla Fvfb och var ändå i närheten så ett besök kändes då naturligt då det fanns hel del kända ansikten från tidigare kurser och övningar. De fick också den äran att ta hand om julklappsutdelningen i tomtens frånvaro.

Slutligen tackades ordföranden S-O Carlsson med en gåva från medlemmarna i Bråvalla Fvfb genom B-O Franzén.

Text: Lennie Johanssson, Rune Pegler
Foto: Rune Pegler


Klicka på någon bild så öppnas bilden i större storlek med en navigeringssida för bilderna.
Om någon förekommer på bild eller i text, men har avvikande åsikter om publiceringen, borttages namn/bilder direkt när Du kontaktar webmaster på mail.
© Samtliga bilder tillhör respektive fotograf enligt lagen om upphovsrätt och får icke kopieras utan tillstånd ©